Om mig

Om Treat Your Trademark Sweden

Treat Your Trademark är mitt företag som har sin utgångspunkt i att skapa, vårda och utveckla samarbeten med kreativa teams/produktionsbolag inom film, TV, dramaproduktioner, dokumentärfilmare, reklam, teater, samt organisationsutveckling.

Värdegrunden i Treat Your Trademark bygger på mänskliga värderingar och ett långsiktigt förändringsarbete där såväl det individuella som det organisatoriska varumärket kan växa.

Att bygga gedigna och hållbara samarbeten bygger på ömsesidigt förtroende, tillit och transparens för varandras intentioner, mål och önskade resultat som en färdig produktion av en TV-serie, dramadokumentär, reklamfilm eller ett fotoprojekt.

I samarbete med kreativa teams vill jag sätta en extra guldkant på våra respektive varumärken.

Om mig

Treat Your Trademark Sweden har sitt startskott i att vårda och utveckla mitt personliga och professionella varumärke. Detta gör vi alla fast kanske inte på ett aktivt medvetet sätt och det är här jag vill att Treat Your Trademark Collaboration skall ingå och påverka.

Vare sig jag är filmarbetare, rekvisitör, coach eller är på stan och fikar så representerar jag alltid mitt eget varumärke. I alla möten finns det framtida samarbetspartners där vi kan ingå kreativa lösningar och utvecklingsområden.

girl, portrait, woman-2120196.jpg